Alle vejledninger

Opsig abonnement eller slet konto

Du kan selv opsige Pro eller slette din konto når som helst. Det tager kun et minut.

Opsig dit Pro-abonnement

  1. Log ind, og åbn Abonnement.
  2. Klik på Administrér i Stripe. Det åbner den sikre betalingsside hos Stripe, vores betalingsudbyder.
  3. Vælg at opsige dit abonnement, og bekræft.

Du bliver ikke trukket igen. Pro forbliver aktiv til udgangen af den betalingsperiode, du allerede har betalt for. Derefter fortsætter din konto på Free-abonnementet, og dine transkriptioner bliver i Mine filer.

Slet din konto

Det kan ikke fortrydes. Alle dine transkriptioner og filer slettes, og et aktivt abonnement opsiges med det samme, så du mister resten af den betalte periode. Hvis du kun vil stoppe betalingen, så opsig dit abonnement i stedet.

  1. Log ind, og åbn Sikkerhed.
  2. Rul ned til Farezone, og klik på Slet konto.
  3. Skriv DELETE, og klik på Slet konto permanent.

Du bliver logget ud med det samme. Hvis du logger ind igen senere, starter du med en ny, tom konto.

Brug for hjælp?

Kan du ikke logge ind, eller har du betalt med en anden e-mailadresse? Skriv til support@botsformusic.com fra den adresse, du brugte, så hjælper vi dig.

Opsig dit abonnement eller slet din konto — guide | Bots for Music